Coördinator renovatie BKT

Coördinator renovatie BKT

Coördinator renovatie badkamer, keuken en toilet (BKT)

In de rol van coördinator renovatie BKT speel je een centrale rol bij het coördineren van het team van eigen medewerkers en co-makers in de uitvoering van de aan jou en je team  toegewezen BKT-renovatie opdrachten voor één of meerdere klanten.

Je  houdt infogesprekken met bewoners en/of huurders, waarin de keuzemogelijkheden voor de gewenste renovatie met de bewoner en/of huurder worden doorgenomen en toegelicht. Tevens legt je de gemaakte keuzes vast op de daarvoor afgesproken wijze.

Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de bewoners en/of huurders voor inhoudelijke vragen inzake de uit te voeren renovatie en planning. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en co-makers m.b.t. de renovaties BKT.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van een overallplanning en het bewaken hiervan en controleert op tijdige uitvoering van de werkzaamheden en neemt, indien nodig, corrigerende maatregelen.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je hebt kennis van de onderhoudssector en de processen  die hiermee gemoeid zijn als zowel de vakdisciplines die erbij betrokken zijn. Je hebt een adequate kennis van branchespecifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving. Je bent zelfstandig, teamplayer, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, bewaakt de voortgang, pro-actief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren. 

Wat kan je van ons verwachten?

In deze veelzijdige zelfstandige functie kun je je nog volop ontwikkelen. Naast goede voorwaarden, investeert de organisatie ook in jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een team, waarbij kennis vergaren en delen voorop staat.

Herken jij je in deze functie van Coördinator renovatie BKT en wil jij werken in de regio Limburg of wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Gaston Honings via 0475-53 89 20 of  06-43 70 94 19.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook,  je CV kun je dan mailen naar Gaston Honings o.v.v. referentienummer  CRBKT2411 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »