Assistent coördinator NPO

Assistent coördinator NPO

Assistent Coördinator Niet Planmatig Onderhoud (NPO)

In de rol van assistent-coördinator assisteer je de coördinator en speel je een centrale rol bij het afhandelen van de aan jou toegewezen opdrachten (reparatieverzoeken) voor één of meerdere klanten. Hierbij verzorg je onder andere de administratieve afhandeling, het uitzetten van opdrachten naar co-makers, het gereedmelden, coördineren, bewaken en tijdig verstrekken van prijsopgaven. Tevens  verzorg je de facturatie en de terugkoppeling naar je klanten.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je hebt kennis van de onderhoudssector. Je hebt een adequate kennis van branchespecifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving. Je bent pro-actief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren. 

Wat kan je van ons verwachten?

In deze veelzijdige functie kun je je nog volop ontwikkelen. Naast goede voorwaarden, investeert de organisatie ook in jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een team, waarbij kennis vergaren en delen voorop staat.

Herken jij je in deze functie van Assistent Coördinator NPO  en wil jij werken in de regio Limburg of wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Gaston Honings via 0475-53 89 20 of  06-43 70 94 19.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook,  je CV kun je dan mailen naar Gaston Honings  o.v.v. referentienummer  ACO1711.

 

Contact
Maasveste Berben Bouw
't Sittert 6, 6077 NN St. Odiliënberg
Postbus 31, 6040 AA Roermond

Vestiging Landgraaf
Pasweg 1, 6371 BJ Landgraaf

Vestiging Maastricht
Gronsvelderweg 8, 6247 ER Gronsveld

Inloggen partnerportaal
T. 0475 - 53 89 00
Contactformulier »